Naar boven

& Co

& CO is het modemerk voor de moderne vrouw.  Het draagt comfortabel is stijlvol en vrouwelijk. Bij het merk & CO kun je het echt allemaal vinden van jurken, blouses met stoere prints tot blazers en broeken met de juiste pasvorm. 

Bestel nu & CO bij Berden Mode Venray. En combineer met Yaya, Opus, Jane Lushka.
& CO modieuze en trendy dameskleding

Dit merk is gemaakt voor de ambitieuze vrouw. & CO is verzorgd, vrouwelijk en stijlvol.Het merk heeft een bepaalde chique uitstraling. Daarom is deze makkelijk te combineren. 

Collectie & CO

Deze damescollectie is toegankelijk voor iedere vrouw. De kleding heeft een hoogwaardige afwerking en mooie stofkwaliteiten. De collectie heeft fleurige jurkjes tot  blazers die in verschillende felle kleuren te koop zijn. 

Ontstaan & CO

&CO is een Nederlands kledingmerk. Vanaf de ontwerpen van de collectie tot de maatvoering en kleurenpalet wordt alles goed in de gaten gehouden.
Dit gebeurt in Nederland. Verder heeft & CO het hele productieproces in Europa. 

& CO verkrijgbaar bij Berden Mode Venray

De mooiste items van & CO vind je bij Berden Mode Venray. Wil je er ook vrouwelijk en stijlvol uitzien? Kom langs in de winkel en laat jezelf stralen!

Of Kijk ook naar onze andere merken zoals Geisha, Para Mi, Elvira en bestel direct online en je hebt het binnen twee dagen in huis.