Naar boven

Catwalk Junkie

Catwalk Junkie Catwalk Junkie is hét ‘feel good’ modemerk uit Amsterdam. Catwalk Junkie moedigt vrouwen aan zich vrij te voelen met kleding die creativiteit en positiviteit uitstraalt. Catwalk Junkie shop je bij Berden Mode in Venray. 

Bestel nu je favoriete merk online. En combineer met bijvoorbeeld Geisha, Maison Scotch of Only.

Catwalk Junkie het “feel good” modemerk uit Amsterdam


Catwalk Junkie is een modemerk dat inspireert met eersteklas materialen en voor elk item een geweldige pasvorm. Een merk dat je aan je garderobe wilt toevoegen. De items van Catwalk Junkie bestaan uit blikvangers met een speels accent. Prints, kleurrijk, uniek en creatief, in een ontwerp van Catwalk Junkie blijf je nooit onopgemerkt. Catwalk Junkie gelooft dat trends alleen goed tot uiting komen als ze bij jou passen, dus draag wat jou doet stralen! 

Uit je vrijheid met de ontwerpen van Catwalk Junkie vol creativiteit en positiviteit! 


De collecties van Catwalk Junkie


Catwalk Junkie ontwerpt haar collecties in Amsterdam en brengt 4 hoofdcollecties per jaar uit. De mooiste items uit de collectie vind je bij Berden Mode Venray. Een modejunkie wil continu afwisselen en blijven verrassen en de collecties van Catwalk Junkie zijn hiervoor perfect. Daarnaast kiest Catwalk Junkie voor kwaliteit en zijn ze zeer zorgvuldig in het productieproces om een optimale kwaliteit te kunnen waarborgen. De kwaliteit zal nooit ten koste gaan van de prijs of het ontwerp. Er worden ook steeds bewustere keuzes gemaakt in het productieproces om duurzamere collecties te maken.
 


Ontstaan van Catwalk Junkie


Catwalk Junkie werd in 2009 opgericht door Jeffrey Heerkens die je kan kennen van het modelabel Kultivate. Met zijn label Catwalk Junkie focust hij zich volledig op het vrouwelijk publiek. De collecties begonnen met een aanbod aan shirts, topjes en bloesjes maar tegenwoordig horen ook jasjes, pakken en zelfs bad- en strandkleding tot het assortiment.
 

Catwalk Junkie verkrijgbaar bij Berden Mode Venray


De mooiste items van Catwalk Junkie vind je bij Berden Mode Venray. Wil je ook meer creativiteit en positiviteit uitstralen? Kom langs in de winkel om verschillende items van Catwalk Junkie te passen en laat jezelf stralen! Onze medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van een leuke outfit die echt bij jou past, dus laat je adviseren door ons goed opgeleide personeel. Heb je iets online gevonden? Bestel dan direct en je hebt het binnen twee dagen in huis. 
 

Andere merken voor trendy combinaties


Wil je een opvallende top van Catwalk Junkie combineren met een mooie broek? Kijk dan eens bij Geisha en Cambio. Houd je van de prints en uitgesproken kleuren van Catwalk Junkie, dan is Maison Scotch ook wat voor jou. Wacht niet langer en verwen jezelf met de topcollectie van Berden Mode in Venray zodat jij als eerste straalt in de nieuwste trends.

Catwalk Junkie bij Berden Mode Venray